Sve kategorije
EN

istorija

Početna> Oko > istorija

2004

Zhejiang RICH Technology Co., Ltd. je visokotehnološko poduzeće specijalizirano za proizvodnju novih materijala i ljepila. Osnovana je 2004. godine i uglavnom proizvodi ljepila i proizvode vezane uz ljepila.

2008

Kompanija je 2008. godine osnovala odjel za DIY proizvode i kao odgovor na potrebe razvoja tržišta počela je istraživati ​​nove materijale kao što su PLA, materijali od celuloze, papir i folije.

2010

U 2010. godini, kompanija je ostvarila saradnju sa raznim fakultetima i univerzitetima u Ningbou radi daljeg razvoja i istraživanja novih materijala. Istovremeno je započeo istraživanje i razvoj ljepila, te uspješno razvio niz formula za zaštitu okoliša pogodnih za različite primjene. Akumulativno stečena 3 patenta za korisna modela za trake.

2012

2012. godine, na osnovu kompanijskog tima za laminiranje etiketa, reklamiranje industrije laminiranja za dugogodišnju duboku kultivaciju i u kombinaciji sa dugogodišnjim rezultatima istraživanja novih materijala i ljepila, službeno je osnovana Label New Materials Co., Ltd., specijalizirana za istraživanje i razvoj, proizvodnja i servis folija za prekoračenje, hladno laminiranje, termo laminirajuće folije i drugih proizvoda za laminaciju.

LABELEXPO
EVROPA 2023

ŠTAND: 8A75

VRIJEME: 11-14 septembar

MJESTO ODRŽAVANJA: Brussels Expo,Brisel

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Brisel