Sve kategorije
EN

Profil kompanije

Početna> Oko > Profil kompanije

Company Uvod

Ningbo Label New Material Co., Ltd. je povezan sa Zhejiang RICH Group. RICH grupa je osnovana 2004. godine i fokusirana je na istraživanje i razvoj i proizvodnju novih materijala i polimernih ljepila.

Zgrada fabrike nalazi se u ulici Fulong br. 77, okrugu ekonomskog razvoja priobalja CiXi, Zhejiang. Samo sat vremena vožnje od luke Ningbo i unutar 2-satnog ekonomskog kruga Šangaja, prijevoz je vrlo zgodan. Preduzeće se prostire na površini od oko 40 ari, sa radionicom od 26,000 m5,224, magacinom od 300 mXNUMX, i imamo oko XNUMX zaposlenih.

Automatizacija procesa proizvodnje omogućava da naš mjesečni proizvodni kapacitet dosegne 300 miliona kvadratnih metara. Različita svojstva i specifikacije mogu se prilagoditi prema zahtjevima kupaca kako bi se u najvećoj mjeri zadovoljile individualne potrebe korisnika, formirajući prozirnu laminaciju, mat laminaciju, običnu traku za pakovanje, ultra prozirnu traku za pakovanje, PET traku otpornu na visoke temperature, traku za zaštitu od filtriranja vode , specijalne trake i drugi proizvodi, svi proizvodi zadovoljavaju REACH, ROSH, nacionalne standarde zaštite životne sredine i sadržaja VOC.

Label New Materials Co., Ltd. zagovara upravljanje orijentirano na ljude i humanizirano upravljanje. U skladu s poduzetničkim duhom "kontinuirano nadmašivanje sebe, uporna težnja za kvalitetom", poslovnim principom "kupac na prvom mjestu, bolji kvalitet, upravljanje integritetom i bolja usluga", politika obrazovanja zaposlenika "učiti biti osoba i učiti raditi stvari“, pridaje veliki značaj izgradnji korporativne kulture i poboljšanju sveobuhvatnog kvaliteta.

Label New Materials Co., Ltd. opslužuje visoko i domaće tržište i strana tržišta. Nastavljamo da održavamo dobru dugogodišnju saradnju sa poznatim brendovima širom sveta jer tržište prepoznaje kvalitet svih naših proizvoda, performanse, cene i usluge.

LABELEXPO
EVROPA 2023

ŠTAND: 8A75

VRIJEME: 11-14 septembar

MJESTO ODRŽAVANJA: Brussels Expo,Brisel

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Brisel